dilluns, 9 de febrer del 2015

Complements i disfresses diferents per Carnestoltes

S'acosta carnestoltes i toca anar-ho preparant tot. Per això us volem ensenyar aquestes joies que hem descobert perquè us inspirin. Complements i disfresses d'arreu del món que defugen d'aquelles comercials. Per disfressar-se ara i per seguir jugant amb la imaginació la resta de l'any!!

La primera és Animalesque. Sara Loves dissenya, des del seu estudi de Londres, boniques i originals màscares inspirades en el món dels animals del bosc com conills, llops, mussols. Ella mateixa fa els dibuixos que després estampa sobre tela i per acabar-les hi afegeix diferents materials com lluentons, plomes o hi fa una última pinzellada a mà. Per això els seus dissenys són tan únics. 




Inbal Carmi és una mare de dos nens que fa preciositats com aquestes. S'inspira en el món del folklore i es caracteritza pel seu toc romàntic i nostàlgic. Són disfresses de costura impecable, teles de qualitat, a on posa molta atenció en el detall. Totes les disfresses són de comerç just, fetes a Israel i gran part del treball el fan persones amb discapacitats intel·lectuals que participen en programes de rehabilitació.



Frida's Tierchen és de Barcelona, i com moltes dones va donar un canvi a la seva vida amb el naixement de la seva filla Frida, ara fa sis  anys. Prioritza el disseny i la qualitat, fent servir fibres naturals com el cotó i la llana. A més a més de les màscares també fa boniques nines. Avui és una petita empresa familiar de caràcter artesà que vol conciliar la vida laboral i familiar.



Si entreu a la pàgina de Sparrow & B no sabreu quina disfressa triar, són tan maques que no saps quina quedar-te. Tot està fet de manera artesana des de Melbourne. Trobareu ocells, papallones, fades, super herois, pirates... i també corones i màscares.



D'Anglaterra és la nostra última proposta. Wild Things té roba imaginativa per jugar, d'estil fresc i contemporani. També s'inspira en el món dels animals i té una gran varietat per escollir. Monos, jaquetes i vestits per nens imaginatius.



Esperem que us hagin agradat aquestes propostes. Ja ens direu de què es disfressen els vostres nens i nenes.
Que vagi molt bé la setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada