dilluns, 26 de gener del 2015

Roba per als nens per aquests dies de fred!!!!

Segueix fent molt de fred i diuen que aquesta setmana que comença farà força vent, per tant encara el notarem més. Així doncs, per abrigar bé els nens, aprofitant que encara fan rebaixes i es poden trobar preus molt interessants, us volem ensenyar algunes de les nostres marques de roba infantil preferides.

La primera és Bobo Choses. Quan  la vam descobrir per primer cop en vam quedar enamorades, ens vam convertir en super fans. Ens encanta pel seu estil retro, la seva roba acolorida i els seus estampats tan divertits,  que ens recorda a la que portàvem quan érem petites. Al principi ens vam pensar que es tractava d'una marca nòrdica per aquest estil seu i la sorpresa va ser quan vam descobrir que és una marca catalana i a sobre de Mataró, al costat de casa!!!!

Una altra marca que ens agrada molt és Emile et Ida, una marca francesa d'estil retro-xic que et transporta als anys 50. Una roba elegant, refinada, d'estètica vintage, amb bonics estampats i que fa servir robes sedoses, suaus i de qualitat.

Pierrot la Lune és una marca danesa amb un estil nostàlgic, campestre que treballa una roba molt càlida amb cotó orgànic i alpaca. A més a més produeixen d'una manera sostenible oferint condicions justes a dones bolivianes. Ens encanten les fotos de la col·lecció d'aquest hivern, doneu-hi una ullada!!




Nico Nico és una marca californiana de roba amb estil, còmoda, simple i funcional. També dona molta importància a la qualitat i al respecte pel medi ambient. Tota la roba és de cotó ecològic i produïda als Estats Units.

I acabem amb dues marques també del Nord d'Europa, concretament de Letònia. La primera és Hebe, roba casual que en la col·lecció d'aquest hivern s'ha inspirat en el món dels somnis dels nens. Veiem il·lustracions de llops, cavalls i mussols. Si entreu a la seva web veureu com n'és de bonica.
Hebe


I finalment Paade Mode, que s'inspira en l'artesania del seu país. Ens agraden les seves peces de punt i els bonics vestits per a les nenes. Tota la roba es produeix en petits tallers artesans del país.
Paade Mode


Us deixem doncs aquest looks tan xulos i calentets!!!
Ja ens direu que us han semblat!
Si busqueu més inspiració no deixeu d entrar al nostre Pinterest.
Bona setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada