divendres, 4 d’abril del 2014

Tota mena de cases

Ens agraden les cases, siguin grans o petites, amb pati o sense, de fusta, de pedra, de maons.......Als nens també els agrada tenir el seu refugi particular, a on llegir, jugar, descansar, amagar-se, dormir.

Alguns construeixen el seu espai amb teles, com el que hem trobat a Mokkasin, inspirat en els "tipis" dels indis, és acollidor, alegre i xulíssim.



Qui no ha somniat  viure com els nòmades, ara parant aquí i ara allà. Aquesta fantàstica casa amb rodes que hem vist a La Petite Magazine ja ha viatjat prou i ha decidit quedar-se aturada perquè la gaudim formant part del paisatge. 



Plis -Plas, ara la munto ara no, són les cases de cartó que ens presenta Dcartón  i  Petitflaneur, de diferents colors, mides, per decorar, pintar i dibuixar com més agradi.






La casa de la Molly no fa falta decorar-la, no li cal, és molt divertida. És un raconet perfecte per passar aventures i per convidar a prendre el te al senyor conill i als seus amics.



I ara la nostra casa particular. No pots entrar, ni jugar, però es pot  omplir  de llibretes, llapis, gomets, cartes, contes, llaços, pintes, de tot el que  faci falta per passar una bona tarda dins el refugi particular.


Nosaltres no sabríem quina casa escollir, i vosaltres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada